Refund and Returns Policy

 

1. Barangan yang dijual tidak boleh dikembalikan / boleh ditukar.

2. Kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang disebabkan dalam proses penghantaran yang nyata masalah itu timbul bukan dari pihak kami.
3. Kami tidak akan bertanggungjawab terhadap barang yang tidak diterima oleh anda disebabkan oleh perkhidmatan penghantaran. Walau bagaimana pun kami akan membantu dari segi menjejak dan membuat aduan kepada syarikat penghantaran.
4. Semua barang akan dibungkus dan dibalut dengan teliti sebelum dihantar. Sekiranya kami menghantar barang yang salah, anda berhak mendapat pemulangan wang atau diganti dengan barangan sebenar yang dipesan, mengikut syarat dibawah.
1a). Aduan hendaklah dibuat selepas 7 hari dari tarikh menghantaran.
1b). Permintaan anda akan disemak dalam tempoh 3-5 hari bekerja dari tarikh aduan.
1c). Kembalikan item kepada kami dalam masa 30 hari selepas mengesahkan aduan.
1d). Kami akan menghantar barang yang betul setelah kami selamat menerima barang yang dihantar semula. Kami sangat menyarankan agar anda menghantar bungkusan anda menggunakan mel berdaftar dengan nombor penjejakan supaya anda boleh menjejaki bungkusan anda. Kos penghantaran barang balik akan ditanggung oleh kami.

*** Kami berhak membuat pindaan kepada dasar ini tanpa notis terlebih dahulu. Sila hubungi kami jika anda mempunyai pertanyaan mengenai pulangan atau pertukaran. Kami dengan senang hati akan melayan dan memahami masalah anda.

 

 

Shopping Cart